Inför kyrkovalet samlade Alternativ för Sverige in en halv miljon kronor av medlemmar och sympatisörer. Utan dessa medel hade partiet inte kunnat genomföra valrörelsen, som slutade med succé. Partiet tog tre mandat i kyrkomötet och tre mandat i stiftsfullmäktige och fick sitt stora nationella genombrott.

Nu är siktet inställt på det viktigaste valet i partiets historia: valet till Sveriges riksdag nästa år. Därför lanserar Alternativ för Sverige en ny insamling på en miljon kronor. Bidra till insamlingen genom att teckna ett medlemskap i partiet eller genom att skicka en frivillig donation. Oavsett vilket av de två sätten som du väljer, är vi djupt tacksamma för ditt bidrag till partiet.

Partiledare Gustav Kasselstrand kommenterar:

– Vi finansieras helt och hållet av medlemsavgifter och frivilliga donationer, medan riksdagspartierna finansierar sin verksamhet genom skattepengar. Ett riksdagsparti satsar omkring hundra miljoner på valrörelsen – vår budget är en bråkdel av det. Dessutom har riksdagspartierna tillskansat sig flera andra fördelar, till exempel att de själva får gratis valsedlar som läggs ut i alla vallokaler, medan vi måste betala hundratusentals kronor för detta och själva stå för utdelningen.

– Allt detta handlar om att göra det så svårt som möjligt för uppstickarpartier som Alternativ för Sverige. Vi låter dem inte knäcka oss – tvärtom blir vi ännu mer beslutna att en gång för alla förpassa gammelpartierna till historiens soptipp. Låt oss visa dem att vår vilja att rädda Sverige är större än deras politiska korruption. Låt oss visa dem att Alternativ för Sverige är landets nästa riksdagsparti!

För mer information,

press@alternativforsverige.se