Alternativ för Sverige startade valrörelsen den 12 mars med en valkickoff i Gamla stan i Stockholm. Nästa möte äger rum i Kungsbacka. “Vi växer kraftigt i Halland. Medlemsantalet i länet ökade med 41 procent förra året. Nu kandiderar partiet till regionfullmäktige och till flera halländska kommuner, varav Kungsbacka är en av dessa”, säger partiledare Gustav Kasselstrand.

Alternativ för Sverige håller torgmöte på Stortorget i Kungsbacka lördag den 2 april klockan 15:00. Partiet har sökt och erhållit polistillstånd.

Talare för dagen är partiledare Gustav Kasselstrand, toppkandidaten i Kungsbacka kommun Mattias From, vice partiledare Mikael Jansson och AfS Hallands ordförande Andreas Feymark

Partiet bjuder på fika och delar ut den nya valfoldern “Gör Sverige svenskt igen!”.

I Halland har partiet haft en mycket stark medlemstillväxt och en hög aktivitetsnivå. Medlemsantalet uppgick vid förra årets slut till 103 medlemmar, en ökning med 41 procent jämfört med samma tidpunkt föregående år. 

Partiet kandiderar i höstens val i tre halländska kommuner. Dessa är Kungsbacka, Varberg och Hylte. Kandidater från ​​​dessa kommuner kommer att finnas på plats på torget den 2 april för att träffa allmänheten. 

Utöver ovan tre kommuner, kandiderar partiet även till Region Halland.

Inför mötet har partiet bland annat haft skolbesök utanför Elof Lindälv, samt annonserat i lokaltidningen Norra Halland.För mer information,

press@alternativforsverige.se

Anmäl dig till medlemsträff 

Direkt efter torgmötet i Kungsbacka den 2 april träffas partiets medlemmar för mat och dryck. Anmälan till denna görs genom att mejla mattias.from@alternativforsverige.se. Observera att du i mejlet måste ange medlemsnummer och vilken krets du tillhör.