Jag vill rikta ett stort tack från djupet av mitt hjärta till alla eldsjälar som hjälpte Alternativ för Sverige i partiets första valrörelse. Vi lanserades för bara ett halvår sedan - valrörelsen har varit intensiv och vi har redan gjort avtryck i svensk politik på flera sätt, framför allt genom att återvandring blivit ett etablerat begrepp. Ett halvår är en kort tid, men vi har redan åstadkommit mycket som vi kan vara stolta över. Och till skillnad från de gamla etablissemangspartierna har vi våra bästa dagar framför oss, inte bakom oss.

Vi går rakryggade nu, eftersom vi vet att vi har gjort vårt yttersta. När vi blickar tillbaka på det gångna halvåret kan vi känna oss stolta över att vi etablerat ett helt nytt parti på mycket kort tid.

Vi har till skillnad från de andra partierna identifierat de två viktigaste lösningarna på Sveriges enorma samhällsproblem. Det handlar om återvandringen och om att dränera träsket.

Dessa lösningar är och förblir helt nödvändiga. Sverige måste inleda återvandring och bli av med det gamla politikeretablissemanget för att vårt land någonsin ska kunna räddas från nuvarande tillstånd. Vi är det enda parti som kan lösa problemen. Riksdagspartierna har skapat problemen och har ingen aning om hur de ska lösa situationen.

Den kommande mandatperioden kommer därför problemen i vårt land tyvärr bara att eskalera. Det kommer att bli brutalt. Samma partier som försatt oss i kris kommer fortsätta att styra landet. Ytterligare flera hundra tusen invandrare kommer att komma till Sverige under mandatperioden. Behovet av återvandring kommer därför också att öka för varje dag som går.

Det finns alltså ingen anledning för oss att tvivla eller att sprida negativ energi: vi vet att våra idéer ligger i tiden, och det kommer att visa sig tids nog. Jag är fast besluten att göra vad jag kan för att rädda Sverige. Att kapitulera inför etablissemanget finns inte. Det finns bara framåt, framåt, framåt. Nästa slagfält: Europaparlamentsvalet i maj. Jag kommer att finnas vid barrikaderna tillsammans med er andra. Vi backar inte en millimeter. Framtiden tillhör oss!


Gustav Kasselstrand