Nu öppnar Alternativ för Sveriges butik för allmänheten. Partiet säljer i dagsläget pikéer, kepsar och pins, och kommer att tillföra många fler produkter i butiken framöver. 

Medlemmar i Alternativ för Sverige har redan kunnat handla i butiken i en veckas tid. Redan nu har ett stort antal beställningar lagts, och butikens ideellt arbetande personal har hunnit posta alla ordrar.

Nu öppnar butiken även för icke-medlemmar. Den som önskar handla till rabatterade priser kan ansöka om medlemskap i partiet och får då en rabattkod på 15 procent direkt på e-posten.

Priset på produkterna inkluderar frakt inom Sverige. Partiet postar även produkter utomlands men tar då ut en fraktavgift.

Partiledare Gustav Kasselstrand kommenterar:

– Målet att öppna en nätbutik har funnits på vår agenda en längre tid, och det känns riktigt bra att det nu blir verklighet. Det är viktigt för oss att fler får möjlighet att öppet visa att de sympatiserar med partiet. Dessutom går allt överskott från butiken oavkortat till partiets verksamhet, vilket innebär att man genom att handla i butiken också hjälper partiet att genomföra en riktigt bra valrörelse 2022. 

– I dagsläget finns tre olika produkter att köpa – piké, keps och pin – men vi kommer att fylla på med många fler produkter framöver. Alla kepsar och pikéer är nyproducerade, och har för första gången någonsin broderad logotyp vilket ger ett exklusivt intryck. Har du förslag på fler produkter som vi bör ta fram, så får du gärna skriva ett mejl till butik@alternativforsverige.se

Klicka här för att komma till butiken!

För mer information,

butik@alternativforsverige.se