Efter succén i kyrkovalet i september har Alternativ för Sverige ägnat hösten och vintern åt att förbereda partiets andra kandidatur till riksdagen. Lördag den 12 mars startar valrörelsen genom en valkickoff på Stortorget i Gamla stan i Stockholm. Det markerar dessutom startskottet för en landsomfattande turné som kommer att pågå ända till valdagen den 11 september. 

Under hösten och vintern har Alternativ för Sverige arbetat med att förbereda valrörelsen till riksdagsvalet den 11 september. Nytt för i år är att partiet även kommer att kandidera i ett stort antal kommuner och vissa regioner. Mer information om vilka dessa är presenteras inom en snar framtid. Valkickoffen äger rum enligt nedan:

Datum: Lördag den 12 mars
Tid: 14:00
Plats: Stortorget i Gamla stan, Stockholm
Talare: Gustav Kasselstrand, Jeff Ahl, Evelina Hahne

På mötet kommer partiets nya valfolder att delas ut, vilken trycks upp i en miljon exemplar och som kommer att delas till hushåll över hela landet. 

Ett AfS-tält med gratis fika och försäljning av profilprodukter kommer att finnas bredvid scenen.

Evenemang på facebook hittar du här. Torgmötet livesänds på Alternativ för Sveriges Facebook- och Youtubekanal.

Mötet i Stockholm markerar starten på den landsomfattande turné som partiet kommer att hålla under valrörelsen. Schemat uppdateras löpande genom att information om nästa torgmöte offentliggörs på partiets hemsida. Under våren kommer det normalt sett att vara några veckor mellan varje torgmöte, vilket sedan intensifieras med allt tätare möten från sommaren och framåt. Turnén avslutas med en valfinal i Stockholm lördag den 10 september.

För mer information: 
press@alternativforsverige.se

Exklusiv träff för medlemmar den 12 mars

På kvällen efter torgmötet i Stockholm den 12 mars anordnas en social träff för partiets medlemmar. Mer information om denna fås genom att mejla stockholmsstad@alternativforsverige.seObservera att du i mejlet måste ange medlemsnummer och vilken krets du tillhör.