Alternativ för Sverige har påbörjat arbetet med att rekrytera aktivister över hela landet inför den stundande valrörelsen. För två veckor sedan fick alla medlemmar ett mejl där de kunde anmäla sig som aktivister till valrörelsen. På bara några dagar var det över 300 som anmälde sig för att hjälpa till.

Nu öppnar Alternativ för Sverige upp aktivistansökan även för sympatisörer i allmänhet. Under valrörelsen kommer aktivisterna att hjälpa partiet med såväl utåtriktad kampanjverksamhet som internt organisatoriskt arbete.

På valdagen den 9 september ska flera miljoner valsedlar distribueras till tusentals vallokaler över hela landet. Partiets mål är att ha minst 1 000 aktivister över hela landet på valdagen.

Partiledare Gustav Kasselstrand kommenterar:

– Vi bygger nu upp en landsomfattande aktivistorganisation av ideella krafter som kommer att utgöra ryggraden i partiets valrörelse. 

– Gammelpartierna har riggat valsystemet till sin egen fördel. De bedriver valkampanj med skattebetalarnas pengar och har sett till att de automatiskt får sina valsedlar utlagda i landets alla vallokaler. Då måste vi arbeta smartare och mer agilt än våra motståndare. Vårt mål är att ha en utbyggd aktivistorganisation i landets samtliga valkretsar så att alla svenskar ska kunna ta del av partiets budskap under hela valrörelsen och hitta våra valsedlar i vallokalerna.

Anmäl dig som aktivist här!

För mer information,
press@alternativforsverige.se