Något som de flesta svenska partierna har gemensamt är att de under de senaste årtiondena övergivit sina kärnfrågor till förmån för att fokusera på att ställa om hela samhället till att hantera invandringen. Den kanske främsta symbolen för detta är Centerpartiet, som gått från att vara ett landsbygdsparti baserat på bondförnuft till ett parti som huserar islamister och invandringsfanatiker.

Annie Lööf har fört sitt parti i en riktning som överträffar Miljöpartiet i politisk korrekthet och gör Centerpartiet till Sveriges mest naiva och skadliga parti. Medan till och med Åsa Romson tårögd förklarat att man faktiskt måste anpassa sig efter verkligheten har Annie Lööf drivit på för oförminskad invandring av vad som henne själv kan bli 30 miljoner utomeuropéer. 

Som tur är finns Alternativ för Sverige som motpol till den absoluta galenskap som Annie Lööf representerar. Alternativ för Sverige står på folkets sida i alla lägen och motarbetar kraftfullt invandringen, islamiseringen och den politiska korrektheten. Vår politik utgår från sunt förnuft.

Gustav Kasselstrand
Partiledare

Joakim Isheden
Riksdagskandidat