Alternativ för Sverige växer kraftigt i hela Gävleborg – håller torgmöte i Gävle 1 maj och kandiderar kommunalt i Sandviken

Alternativ för Sveriges valturné fortsätter nu med ett torgmöte den 1 maj i Gävle då partiledare Gustav Kasselstrand förstamajtalar. Dessutom talar flera andra ledande AfS-kandidater: Jeff Ahl, Lennart Matikainen och Evelina Hahne. Partiet har sökt och erhållit polistillstånd.

Datum: Söndag 1 maj
Tid: 14:00
Plats: Rådhustorget

Partiet bjuder på fika från AfS-tältet och delar ut den nya valfoldern “Gör Sverige svenskt igen!”.

Partiledare Gustav Kasselstrand kommenterar:

– Jag ser fram emot att förstamajtala i Gävle. Vi växer så det knakar i hela Gävleborgs län och hade förra året en medlemstillväxt på 58 procent. Det var mer än dubbelt så stark tillväxt som rikssnittet (24 procent) och den tredje starkaste av alla kretsar i landet. 

– I årets val kandiderar vi även till kommunfullmäktige i en av länets kommuner, Sandviken. 

Inför mötet har partiet gjort försök att annonsera i lokaltidningarna Gefle Dagblad och Arbetarbladet, men förbjudits. “När jag stämde av med våra chefredaktörer för tidningarna kan jag inte erbjuda er annonsplats i våra tidningar, då det finns ett centralt beslut om detta, för vissa partier och organisationer”, skrev ansvarig annonssäljare i ett mejl till Alternativ för Sverige i Gävleborg.

För mer information,
press@alternativforsverige.se