Nu öppnar medlemsansökan för kalenderåret 2020. Partiet har under hösten utvecklat ett helt nytt medlemssystem som är betydligt bättre än det tidigare. 

Nytt för i år är att avgiften är 285 kronor (5 % rabatt) för den som betalar med kort. För swish och bankgiro är avgiften fortsatt 300 kronor.

Detta handlar helt och hållet om att minska det administrativa arbetet. Vid kortbetalning registreras medlemskapet automatiskt. Vid betalning med bankgiro eller swish måste partiet identifiera betalningen på bankkontot och därefter registrera medlemskapet manuellt.

Du som varit medlem under 2019 har fått ett mejl med en länk där du kan förnya medlemskapet. Om du inte var medlem 2019 men vill bli det i år, så ska du ansöka via hemsidans ansökningsformulär.

Som medlem får du:

  • Exklusiva uppdateringar om kampanjer och event
  • Inbjudningar till medlemsträffar
  • Gustav Kasselstrands partiledarbrev
  • Sveriges snyggaste medlemskort
  • Känna stolthet över att vara med i en rörelse som kämpar för Sverige

Partiledare Gustav Kasselstrand kommenterar:

– Vi har under hösten arbetat hårt med att utveckla ett helt nytt och bättre medlemssystem, vilket äntligen är på plats. Detta ger oss fler möjligheter än tidigare. Vår ambition har hela tiden varit att medlemskapets status successivt ska stärkas.

– Alternativ för Sverige finansieras helt av medlemsavgifter och donationer, till skillnad från etablissemangspartierna som lever på bidrag av staten. För oss gör varje krona skillnad! Din avgift gör att vi kan trycka flygblad, arrangera evenemang och mycket annat. Dessutom tar du steget in i en gemenskap med likasinnade, som precis som du är fast beslutna att rädda Sverige! 

Om ni har frågor som rör medlemskap, kan ni mejla till medlem@alternativforsverige.se.

Klicka här för att komma till ansökan!