📌 I höstens val kandiderar Alternativ för Sverige inte bara till riksdagen, utan för första gången också till ett stort antal kommuner och flera regioner.

ℹ️ Precis före påskledigheten, på skärtorsdagen den 14 april med start klockan 18:00, offentliggör Alternativ för Sverige vilka kommuner partiet kandiderar i. Det sker genom en digital presskonferens som sänds live på partiets YouTube, Facebook och Twitter.

🐣 Det blir samtidigt en liten förstart på påskledigheten för alla våra följare som kan bänka sig framför livesändningen med en svalkande dryck! Tittarna kommer att kunna ställa frågor via chattfunktionen i sociala medier, som vi sedan tar upp direkt i sändningen.

🇸🇪 Samtalet leds av partiledare Gustav Kasselstrand. Under sändningen kommer flera av partiets toppkandidater i olika kommuner att medverka och berätta mer om sitt engagemang i partiet och om sin kandidatur.

❤️ Medlemmar, sympatisörer, press och övriga är varmt välkomna att följa med på denna historiska kväll när Alternativ för Sveriges första landsomfattande kommunkampanj presenteras – en digital motsvarighet till “Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige”! 🇸🇪 😊

✅ Vill du hjälpa partiet att nå sina största framgångar någonsin i höstens val? Då ska dubli medlem redan idag! 

Följ via Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=jx2fV_rfEjs

Följ via Facebook: https://www.facebook.com/altforsverige/posts/519975329493632

Följ via Twitter: https://twitter.com/AfS_riks
​​

För mer information,

press@alternativforsverige.se