Rasmus Paludan, partiledare för danska Stram Kurs, har blivit medlem i Alternativ för Sverige. Paludan belades tidigare med inreseförbud till Sverige, men har nyligen fått bekräftat att han är svensk medborgare och kan därmed inte längre nekas inresa i landet. “Vi välkomnar Rasmus uppriktiga vilja att bistå det svenska folket i kampen mot muslimsk invandring. Han blir en viktig tillgång för Alternativ för Sverige”, säger AfS partiledare Gustav Kasselstrand.

– Rasmus och jag har under året etablerat god kontakt med varandra. Våra partier har mycket gemensamt. Rasmus är en person som alltid säger vad han tycker, och som med risk för sitt eget liv tydliggjort en av vår tids största konflikter; den mellan Europa och islam. Samtidigt har det svenska etablissemanget gjort allt de kan för att tysta honom, och till och med gått så långt som att rättsvidrigt försöka hindra honom från att besöka sitt andra hemland. Nu blir det ändring på det. Exakt under vilka former som hans engagemang för Sverige ska ske, kommer vi att diskutera tillsammans.

Rasmus Paludan kommenterar:

– Alternativ för Sverige är det enda partiet i Sverige som genomgående har den strikta återvandringspolitik som behövs. Omedelbart asylstopp, nej till anhöriginvandring, nej till kvotflyktingar, nej till integration och ja till massiv återvandring av många som inte har något att göra i Sverige. Om det svenska folket ska överleva måste detta göras! Vi kämpar i Stram Kurs i Danmark för samma politiska mål.

– Den svenska regeringen är väldigt rädd för mig. De fruktar att jag kan visa att regeringen har tillåtit hundratusentals våldsamma brottslingar att komma in i landet. Därför kommer regeringen att göra allt för att hindra mig från att bevisa att regeringen och staten inte längre har våldsmonopol i Sverige. Det är Sveriges fiender som har makten. För att hjälpa det svenska folket måste jag väcka det svenska folket. Vaknar inte folket när de ser att staten inte kan hjälpa dem?, säger Rasmus Paludan.

För mer information, press@alternativforsverige.se