Alternativ för Sverige har sökt torgmötestillstånd i Filipstad. Mötet kommer att fokusera på partiets återvandringspolitik.

Uppdrag Gransknings reportage om invandringen till Filipstad har blivit mycket uppmärksammat. Allt fler röster hörs nu för återvandring, ett förslag som Alternativ för Sverige drivit sedan dag ett. Förra året genomförde partiet en landsomfattande återvandringsturné.

Partiet har nu sökt tillstånd för att hålla ett torgmöte i Filipstad med fokus på återvandring.

Plats: Stora torget
Datum: Tisdag 1 oktober
Tid: 17:00

Partiledare Gustav Kasselstrand kommenterar:

– Vi är Sveriges återvandringsparti. Omfattande återvandring är den enda lösningen på de invandringsproblem som numera finns över hela landet.

– Filipstad är en av många kommuner som förvandlats till oigenkännlighet på grund av invandringen. Kommunens integrationschef erkänner själv att de byter befolkning. Svenskar ersätts av invandrare från tredje världen, och på grund av denna invandring står nu kommunen inför ruinens brant. Svenskarna i Filipstad ska veta att det finns ett parti som står på deras sida och som lyssnar på dem. Därför kommer vi att finnas på plats före och efter torgmötet för att träffa lokalbefolkningen.

Senare på kvällen anordnar partiet en gemensam middag hos en aktivist i Karlstad. Evenemanget är öppet för alla som är medlemmar i partiet, även de som bor utanför Värmland. Anmälningsformulär skickas ut inom kort via e-post till alla medlemmar.

För mer information,

press@alternativforsverige.se

Alternativ för Sverige bildades i mars 2018. I riksdagsvalet samma år fick partiet drygt 20 000 röster, motsvarande 0,31 procent. I årets EU-val ökade partiet till 0,46 procent.