Alternativ för Sverige kandiderar i höstens kyrkoval med mål att ta mandat i kyrkomötet. 

Den 4 september håller partiet valupptakt genom ett torgmöte i centrala Stockholm. Torgmötet fokuserar på partiets kärnfråga: invandringsstopp kombinerat med omfattande återvandring.

Dag: Lördag den 4 september
Tid: 14:00
Plats: Norrmalmstorg, Stockholm (OBS: ny plats!)

Talare är Alternativ för Sveriges partiledare Gustav Kasselstrand, f.d. riksdagsmannen Jeff Ahl, och danska Stram Kurs partiledare Rasmus Paludan

Gustav Kasselstrand kommenterar:

– Jag hälsar Rasmus Paludan varmt välkommen till Sverige. Han är den tydligaste rösten för återvandring och mot folkutbyte i Danmark, precis som vi är i Sverige. Det är därför en självklarhet att vi samarbetar med varandra. Jag ser fram emot vårt gemensamma torgmöte!

– Svenska politiker och myndighetsaktivister inom polisen har alltid försökt att stoppa honom, och alltid misslyckas. De kommer att försöka – och misslyckas – denna gång också. 

– Den 19 september kan vi ta plats i kyrkans riksdag, och med denna valupptakt höjer vi energin i valrörelsens slutskede. Återvandring är en central fråga även i vår kyrkopolitik. Svenska kyrkan är tyvärr kapad av 68-vänsteraktivister som vill islamisera Sverige. Istället för att hjälpa afrikaner och araber att komma till Sverige, borde kyrkan hjälpa dem att återvandra till sina hemländer.

Rasmus Paludan kommenterar:

– Alternativ för Sverige är det enda partiet i Sverige som genomgående har den strikta återvandringspolitik som behövs. Omedelbart asylstopp, nej till anhöriginvandring, nej till kvotflyktingar, nej till integration och ja till massiv återvandring av de som inte har något att göra i Sverige. Om det svenska folket ska överleva måste detta göras! Vi kämpar i Stram Kurs i Danmark för samma politiska mål, säger Rasmus Paludan.

På kvällen anordnas en stor medlemsfest. Anmälan till denna skickas ut senare på e-post till samtliga medlemmar. Bli medlem här!

Alla till Stockholm den 4 september!