Observera att evenemanget ställdes in den 18 mars, något du kan läsa mer om här

Fredag den 1 maj klockan 12:00 bjuder Alternativ för Sverige in allmänheten till en heldag på Långholmens amfiteater. På kvällen hålls en medlemsfest. “Alla till Stockholm!”, uppmanar partiledare Gustav Kasselstrand.

Det är tredje året i rad som partiet samlas på Långholmen, och andra året i rad som det sker på 1 maj. En partitradition är därmed på väg att etableras.

Plats: Långholmens amfiteater
Tid: 12:00 - 16:00 

På plats kommer det att finnas många partifunktionärer som serverar korv och fika. Flygblad kommer att finnas att hämta för den som vill. Partiet kommer dessutom att ha nya kepsar och pikéer till försäljning. På scenen framförs musik och underhållning, intervjuer med flera partiföreträdare, och 1 maj-tal av partiledare Gustav Kasselstrand. Detaljerat schema presenteras senare i vår inför evenemanget.

Gustav Kasselstrand kommenterar:

– När vi samlas 1 maj handlar det inte om att ta över socialisternas klasskampsretorik, och lika lite om att stödja borgerlighetens nonchalanta inställning till svenska arbetare. Båda linjerna är destruktiva och har aldrig lett oss framåt. För oss handlar det om att visa att vi har ett alternativ till dessa utdaterade krafter. Jag brukar säga: var den förändring du själv vill se i samhället, och just detta vill vi visa den 1 maj. Vi styr inte Sverige, men vi kan visa i miniatyr hur vårt framtida samhälle skulle kunna se ut. Vår idé är att vara ett alternativ för hela Sverige. Vi vill därför förena olika grupper, vilket de gamla partierna inte kan eller vill. När vi träffas den 1 maj samlas människor från hela landet, med olika socioekonomisk bakgrund, gamla och unga, män och kvinnor, arbetare och företagare, ja till och med personer med olika politisk uppfattning i många frågor, men som utan problem kan enas i de stora ödesfrågorna för Sverige. Vi firar in den svenska våren tillsammans, med glädje och nationell gemenskap, men ägnar också tid åt att belysa akuta samhällsproblem och presentera våra lösningar på dessa. Det är en dag där vi kombinerar nytta med nöje.

– Låt oss visa etablissemanget den 1 maj att vi är många som tror på Sverige! Internet i all ära, men ingenting går upp emot att få träffa andra likasinnade i verkligheten. På Alternativ för Sveriges möten uppstår en alldeles speciell, positiv känsla som är svår att beskriva för den som inte varit med tidigare. Ensamhet är en folksjukdom i dagens samhälle, och den föder känslor av uppgivenhet. Gemenskap är vägen framåt! Låt oss visa just detta den 1 maj. Du är välkommen, vem du än är. Ta gärna med familj och vänner.

– Alla till Stockholm! 

På kvällen hålls en fest som är exklusiv för alla medlemmar. Alla medlemmar har fått inbjudan via e-post, och om du ännu inte är medlem kan du teckna medlemskap så får du inbjudan automatiskt. Medföljande gäster måste vara medlemmar, och anmäla sig på egen hand.

Väl mött i Stockholm den 1 maj!