Besök vår EU-kampanjsida

Besök hemsidan här

Nu börjar resan
för att ta tillbaka
vårt land!

Läs mer om hur vi vill ställa Sverige tillrätta. →

Sverige är i kris. Decennier av storskalig invandring, höga skatter och försummande av sjukvården och utbildningsväsendet tar nu ut sin rätt. De etablerade partierna kommer inte kunna lösa Sveriges problem. Tvärtom – de är ansvariga för den nuvarande situationen.

Sverigedemokraterna har också visat sig ovilliga att ta sig an den uppgiften. De är mer intresserade av anpassning för att bli godkända av de andra partierna.

Sverige behöver ett nytt alternativ.

Alternativ för Sverige är en ny politisk rörelse. Vårt mål är att påverka Sverige i rätt riktning – inte att bli godkända av de partier som orsakat Sveriges problem.

Läs mer om hur vi vill ställa Sverige tillrätta. →

Gustav Kasselstrand, partiledare

Jag älskar Sverige men klarar inte av att se vårt land förfalla.

Jag anser att svenska folket förtjänar ett alternativ till de politiker som försatt oss i den nuvarande situationen.

Följ med mig och Alternativ för Sverige på resan för att ta tillbaka vårt land!

Frihetsturnén inleds i Skåne

Alternativ för Sverige höll EU-valkickoff i Köpenhamn i lördags. Idag torsdag drar EU-valsturnén igång i Skåne med budskapet ”Ta tillbaka makten – Sverige ut ur EU!”. Partiet håller vårens första torgmöte på Stortorget i Helsingborg klockan 12:00. 

Läs vidare →
Comwell vek sig för extremvänsterns hot – AfS har redan bokat ny eventlokal

In i det sista såg det ut som att Comwell Conference Center skulle försvara mötesfriheten och uppfylla avtalet med Alternativ för Sverige. Så sent som onsdag den 13 mars sade Comwells pressansvarige Karen Österbye till dansk media att man inte diskriminerar någon på basis av politisk övertygelse, och att en “avbokning skulle vara dubbelmoral och sannolikt också olaglig”.

Läs vidare →
Fler inlägg →