Den gångna helgen, lördagen den 8 februari, samlades aktivister från Västra Götalands och Hallands län utanför Gekås i Ullared för att dela ut partiets nya flygblad “Sverige har problem – Vi har lösningar”. Som vanligt var det mycket folk i rörelse utanför varuhuset i Ullared och trots det något bistra vädret blev det diskussioner om både EU-utträde och återvandring. Det var en rolig dag med många givande samtal. Totalt delade aktivisterna ut flera hundra flygblad.

– Jag upplever att det finns en stark längtan hos allmänheten efter något nytt. En längtan efter ett alternativ till dagens korrupta politikerelit. Genom att synas i det offentliga rummet upptäcker fler och fler att vi finns och att vi har lösningarna på de problem de ser i dagens Sverige, säger Andreas Feymark som är kretsansvarig för Hallands län.

Aktivistmöte i Värmland

Helgen dessförinnan träffades även aktivister i Värmland. Ett 10-tal personer samlades i Karlstad, varav flera var tillresta från andra värmländska kommuner, för att hämta med sig av det nya flygbladet. Alla fick 400 flygblad var och många meddelade att de snarast skulle börja dela ut flygbladet i sina kommuner.