hemsenaste nyttGustav Kas...
Publicerad 4 april 2024

Gustav Kasselstrand besöker EU:s yttre gräns mot Turkiet

Partiledare och toppkandidaten i årets EU-val, Gustav Kasselstrand, kommenterar:

– Nästa vecka reser jag till Bulgariens huvudstad Sofia för att delta på konferensen “New Leaders of Europe” tillsammans med vårt bulgariska systerparti Vazrazhdane (Pånyttfödelse) och andra europeiska partier.

– Pånyttfödelse kom in i parlamentet för några år sedan och växer nu så det knakar. Viktiga frågor för partiet är att lämna Nato, stoppa landets euro-anslutning, verka för fred i Ukraina, värna traditionella värderingar, stoppa invandringen m.m.

– Nu leder de omfattande protester mot landets globalistiska regering som de betraktar som marionetter till USA.

– Dagen efter konferensen reser jag och Stanislav Stoyanov (parlamentsledamot och toppkandidat i EU-valet) till den bulgarisk-turkiska gränsen för att se hur situationen ser ut där. Det här området, som ofta kallas Balkanrutten, är ett av de ställen där allra flest invandrare tar sig in illegalt i Europa med hjälp av människosmugglare. Varje år kommer hundratusentals, många med siktet inställt på att leva på bidrag i Sverige. Invandringen har fått Bulgarien att bygga ett gränsstängsel mot Turkiet vid de allra värst drabbade områdena, men gränsen är över 50 mil lång och inflödet fortsätter fortfarande i stora volymer.

– Den 9 juni är det EU-val. Jag kandiderar som # 1 på Alternativ för Sveriges lista. Jag kämpar för Swexit – och för ett svenskt Sverige i ett europeiskt Europa! Rösta på Alternativ för Sverige.

För mer information,

press@alternativforsverige.se