hemsenaste nyttGustav Kas...
Publicerad 25 mars 2024

Gustav Kasselstrand – Hälsning från Amsterdam

Här kommer en hälsning från Gustav Kasselstrand i Amsterdam! Gustav var inbjuden av Alternativ för Sveriges nederländska systerparti Forum voor Democratie för att tala på deras kongress. Hela talet läggs ut senare. 

EU-valet den 9 juni närmar sig med stormsteg. Det är nu tydligt att det bara finns ett parti som representerar den sanna, naturliga Europatanken som vill bevara den mångfald av kulturer, språk och nationer som är själva fundamentet för denna fantastiska kontinent. Just därför är vi emot EU, som vill transformera Europa till en superstat – ett enda land, med en politik, en lag och en regering. De många nationer som utgör Europa ska istället reduceras till delstater, vars enda uppgift är att verkställa EU-elitens visioner. 

Det här måste stoppas. Som tur är, är Alternativ för Sverige inte ensamt om att se problemen och presentera en lösning. Partier med liknande uppfattningar finns i stort sett i varje land. Och just därför är det så viktigt för oss att besöka dessa partier, stärka banden och lära av varandra, så som vi nu gjort i helgen.

Rösta för Swexit den 9 juni. Rösta på Alternativ för Sverige!