hemsenaste nyttNorgesdemo...
Publicerad 5 juni 2024

Norgesdemokratene gästar AFS på nationaldagen

Hej!

Bara några dagar återstår till vallokalerna öppnas, nu på söndag klockan 08:00.

Nu i valrörelsens absoluta slutskede får vi dessutom välkommen draghjälp av superstjärnan Gunilla Persson som gjort en filmhälsning där hon låter meddela att EU ska hålla sina tassar borta från Sverige, och att den som håller med bör gå och lyssna på mig och AFS nu på torsdag!
video preview

Filmen har nått ut till miljoner svenskar, inte bara genom spridningen på sociala medier utan framför allt genom de många artiklar som skrivits i media. Här kan jag konstatera att nästan samtliga mainstreammedier uppmärksammat denna jättenyhet, medan nästan alla alternativmedier väljer att tysta ned det. Det är synd att alternativmedier, som har fyllt (och naturligtvis fortfarande fyller) en viktig roll i medielandskapet, nu väljer att lägga locket på – enbart för att publiciteten kan gynna Alternativ för Sverige. De väljer alltså att bli en förlängd arm åt Sverigedemokraterna, samtidigt som de kallar sig oberoende. Beklagligt!

Nu hålls Swexit-turnéns avslutande möten!

Förra veckan var vi i Umeå och Luleå, och nu är det dags för våra tre avslutande möten – två från riksorganisationen, och ett regionalt.

Stockholm (Norgesdemokratene gästar!)

Nu på torsdag den 6 juni – nationaldagen – kommer vi till Sergels torg i Stockholm. Det är första gången någonsin som vi lyckats få plats på det som kallas “Plattan”. Kanske inte den vackraste platsen i Stockholm för att uttrycka sig diplomatiskt, men definitivt den bäst belägna med en enorm genomströmning av människor både där nere och uppe på gatan. Torgmötet inleds 14:00, men vi finns på plats redan från 12:00 och framåt! Kom dit och fira nationaldagen med oss, och lyssna på mig och flera andra talare. Vi delar ut små Sverigeflaggor till alla! Mötet livesänds. Dessutom gästas mötet av Norgesdemokratene, som är det största partiet utanför Stortinget. Deras partiledare Geir Ugland Jacobsen talar för oss.video preview

Kungsbacka

På nationaldagen håller även AFS Halland och flera andra västkustkretsar en regional valavslutning i Kungsbacka, 14:00 på Lindens torg. Tal av vice partiledare Mikael Jansson, Mattias From med flera. Fika, valsedlar och mycket annat finns i AFS-tältet. För mer information, kontakta mattias.from@alternativforsverige.se. Mötet livesänds inte.

Linköping

Även om Stockholm 6 juni egentligen är vår stora valfinal, har vi valt att lägga in ett “bonustorgmöte” dagen före valet. Här finns ingen tid att vila, utan vi krigar på hela vägen in i mål. Vi ses på Stora torget klockan 14:00, lördag den 8 juni! Medlemsfika på platsen från 13:00. Eftersom jag är född och uppvuxen i Östergötland känns det förstås extra roligt att avsluta Swexit-turnén relativt nära mina egna hemtrakter. “Vi äro fädren lika, Östgötar, guskelov!”. Mötet livesänds.video preview

Vi ses och hörs! Tipsa vänner och familj om att rösta på Alternativ för Sverige – landets största och ledande parti för Swexit!

Gustav Kasselstrand
Partiledare Alternativ för Sverige