hemsenaste nyttTa steget ...
Publicerad 4 april 2023

Ta steget in i vår gemenskap!

Gör som tusentals andra – Ta steget in i vår gemenskap! Bli medlem redan idag via hemsidan.

Alla ni som var medlemmar förra året men inte har förnyat medlemskapet för i år, har nyligen fått ett utskick från oss på posten med alla uppgifter. Om ni inte hittar brevet, går det bra att swisha 285 kronor till 123 276 06 76, ange “Medlem” i meddelandet.

Ni som inte varit medlemmar hos oss, men som vill bli det: ansök om medlemskap via vår hemsida!

Om ni behöver hjälp eller vill komma i kontakt med oss, mejla info@alternativforsverige.se.

Ni som var medlemmar förra året bidrog till att vi kunde genomföra en rikstäckande valrörelse. Vi kandiderade även till över 50 kommuner och fyra regioner. 1,2 miljoner valfoldrar och ytterligare 300 000 kommunala flygblad trycktes upp och delades ut. Ytterligare flera miljoner valsedlar distribuerades till vallokaler. Ledande nationalistpolitiker från Europa talade för oss i Stockholm. Vi anordnade över 30 torgmöten från Luleå i norr till Malmö i söder.

Även om den stora valframgången uteblev då många av våra väljare valde att taktikrösta på SD en sista gång, lyckades vi försvara vår position som det näst största partiet utanför riksdagen med 16 600 röster. Dessutom är det nu allt fler personer som har hört talas om oss. “Ni har min röst nästa val”, har vi hört ett oräkneligt antal gånger.

Den stora framgången från förra årets valrörelse kan därför komma att visa sig i nästa val, till Europaparlamentet. I kyrkovalet 2021 fick vi utdelning för vårt hårda arbete från tidigare valrörelser. Vi tystade alla kritiker genom att få 1,26 procent och ta tre mandat. Är det dags för en ny skräll i Europaparlamentsvalet 2024? Över 1 procent så får vi valsedlar utlagda och betalda, över 4 procent så tar vi mandat och kan utmana EU-etablissemanget på plats i Bryssel!

Ut ur EU – Alternativ för Sverige till Europaparlamentet 2024!