hemsenaste nyttTorgmöte i...
Publicerad 11 november 2022

Torgmöte i Stockholm den 30 november

“Stoppa folkutbytet – Återvandring nu!”

Redan efter några veckor med den borgerliga regeringen står det klart att folkutbytet kommer att fortsätta som tidigare. För varje dag delas nya uppehållstillstånd och medborgarskap ut i rekordstora mängder till invandrare som inte borde ha det. Svenska folket röstade för förändring, men fick det inte. Alternativ för Sverige kallar därför till ett torgmöte den 30 november vid Karl XII-statyn i Stockholm med parollen “Stoppa folkutbytet – Återvandring nu!”. 

Partiet delar ut facklor och bjuder på varm glögg till deltagarna. Tal hålls av partiledare Gustav Kasselstrand.

Dag: Onsdag 30 november
Tid: 18:30
Plats: Karl XII-statyn, Kungsträdgården i Stockholm

Gustav Kasselstrand kommenterar:

– Svenska folket röstade bort Socialdemokraterna i riksdagsvalet i september. Signalen till makthavarna var tydlig: nu behövs en ny politik för att styra det här landet i rätt riktning. Dessvärre visar det sig nu att den borgerliga regeringen inte är intresserad av att rädda Sverige och svenskarna. Det kan bara göras genom invandringsstopp som kombineras med omfattande återvandring. Inget av detta finns med, varken i Tidö-avtalet eller i statsbudgeten. Alternativ för Sveriges politik behövs nu mer än någonsin tidigare. 

– Därför kallar vi nu till ett torgmöte för återvandring den 30 november. Svåra tider väntar vårt land och folk: ovanpå den ständigt pågående invandringskrisen har vi nu två andra kriser. Det handlar om en ekonomisk kris med både lågkonjunktur och hög inflation, och en säkerhetspolitisk kris där landets urgamla alliansfrihet avskaffas för att istället låta Nato avgöra vårt öde. 

– I dessa tider är det viktigt att vi hämtar stöd och kraft i vår historia. Ett folk som glömmer sina förfäders uppoffringar blir ett rotlöst och vilset folk, utan mål eller mening. Som 17-åring fick Karl XII uppleva hur tre stater angrep Sverige samtidigt i syfte att utplåna landet. Han ägnade därefter hela sin livstid i krig och fick aldrig återse Stockholm innan han stupade. Vi minns karolinernas heroiska insatser för landet när det såg som allra mörkast ut. Idag är hotet ännu större än under Karl XII:s tid. De största fienderna finns i landets riksdag och regering, och deras fientliga politik är på väg att göra svenskarna till en minoritet i sitt eget land – en situation vi aldrig tidigare upplevt. Därför uppmanar jag dig som vill se ett svenskt Sverige att komma till Kungsträdgården den 30 november!

För mer information,
press@alternativforsverige.se