hemsenaste nyttFILM: Göte...
Publicerad 15 november 2023

FILM: Göteborg 6 november

Den 5 november höll Alternativ för Sverige medlemsmöte i centrala Göteborg. Omkring 25 medlemmar närvarade. Föreläsare var Gustav Kasselstrand, Christopher Bergman, Axel W Karlsson och Ola Sundberg.

Den 6 november hölls det traditionsenliga fackeltåget till minne av Gustav II Adolf och med budskapet om ett svenskt EU-utträde: Swexit. Se sammanfattande film här!

Evenemanget livesändes också och nådde över 20 000 personer på våra olika kanaler. Utdrag från Gustav Kasselstrands tal:

“Man kan naturligtvis inte titta exakt på Gustav Adolfs tid för att få svaren på vad vi ska göra idag. Men vi kan vara ganska säker på några saker, att Gustav Adolf och svenskarna på den tiden aldrig någonsin hade låtit makten flytta till andra länder, till andra politiker. Man kan vara säker på att de aldrig hade sålt ut det som våra förfäder hade kämpat för: Man kan vara säker på att de aldrig skulle tillåta ett folkutbyte i Sverige där svenskars andel av befolkningen ständigt minskar medan främmande folk väller in dag för dag. Inget av detta hade våra förfäder accepterat överhuvudtaget.”

Här är livesändningen:

Nästa fackeltåg äger rum den 30 november i Stockholm. Samling 18:00 utanför Riddarholmskyrkan! Vi tågar till Karl XII:s staty i Kungsträdgården. Ingen föranmälan krävs.

Rösta på Alternativ för Sverige i EU-valet!

Stöd vår verksamhet genom att bli medlem!