hemsenaste nyttFackeltåg ...
Publicerad 2 november 2023

Fackeltåg den 6 november i Göteborg

Nyligen hölls Alternativ för Sveriges rikskongress, och det nya verksamhetsåret rivstartas nu i form av ett medlemsmöte och fackeltåg/torgmöte i Göteborg.

Söndag 5 november

Klockan 14:00 inleds medlemsmötet i en lokal i centrala Göteborg, med flera intressanta föreläsningar av bland andra partiledare Gustav Kasselstrand och gruppledaren i kyrkomötet Axel W Karlsson. Alla medlemmar har fått inbjudan på e-post. Är du inte medlem men vill delta? Kontakta medlem@alternativforsverige.se

Måndag 6 november

Dagen efter medlemsmötet, måndag den 6 november, anordnar vi fackeltåg. Vi samlas vid domkyrkan klockan 18:00 och tågar ned mot Gustav Adolfs torg där tal hålls av Gustav Kasselstrand och Mikael Jansson.

Partiet har sökt och erhållit polistillstånd. Vänsterextremister kommer i vanlig ordning att hålla en motdemonstration.

Gustav Kasselstrand kommenterar:

– Jag ser verkligen fram emot att återvända till den stad där jag studerade och blev politiskt aktiv. På den tiden, med Mikael Jansson som distriktsordförande i SD Göteborg, var vi sverigedemokrater de enda som upprätthöll 6 november-traditionen. Idag är det Alternativ för Sverige som gör det. För mig personligen känns det speciellt att få närvara: senaste gången jag var med på detta, var just på SD-tiden för 15 år sedan.

Tack vare AFS lever traditionen nu vidare, år efter år.

– Tillsammans låter vi våra facklor lysa upp novemberkvällen. Tillsammans håller vi denna stolta göteborgska tradition levande! Att minnas vår historia och en av våra största kungar – tillika Göteborgs grundare – handlar inte om att leva i det förgångna. Det handlar om att hämta kraft i tidigare generationers kamp för ett svenskt och självständigt Sverige. När vi nu går in i en ny valrörelse, till Europaparlamentet, är frågan om makten i Sverige någonsin varit längre ifrån det svenska folket. Majoriteten av våra lagar beslutas från Bryssel. Därtill utövar en rad ljusskygga globalistiska lobbyorganisationer informell påverkan.

– Vi för därför en självständighetskamp, som våra förfäder gjort så många gånger förr. Idag är vi det dominerande partiet som förespråkar ett svenskt EU-utträde: en Swexit! Jag hoppas att vi ses i Göteborg den 5-6 november!

För mer information,

medlem@alternativforsverige.se