hemsenaste nyttTorgmöten ...
Publicerad 1 augusti 2023

Torgmöten i Jönköping och Örebro

Alternativ för Sverige förbereder nu för fullt inför Europaparlamentsvalet nästa år. Totalt inkom närmare 200 kandidaturer i den intresseanmälan som pågick i juni och juli. Redan i år har valrörelsen tjuvstartat med flera torgmöten. Kommande möten äger rum i Jönköping och Örebro.

Partiet har sökt polistillstånd för torgmöten enligt nedan:

Lördag 19 augusti
Jönköping
13:00, Hoppets torg

Söndag 27 augusti
Örebro
14:00, Stortorget

Huvudtalare är partiledare Gustav Kasselstrand samt riksdagskandidat Anders Bergström, som har över 30 års erfarenhet som polis i yttre tjänst. Flera andra talare från partiet tillkommer.

Livesändning sker på partiets Facebook, Twitter och Youtube.

Gustav Kasselstrand kommenterar:

– Jag är övertygad om att våra politiska förslag har stöd hos en betydande del av det svenska folket. Vårt stora problem är att det fortfarande är för få som känner till att vi existerar. Genom att hålla torgmöten även under mellanvalsår kan vi nå ut till fler personer, och därmed stärka möjligheterna till en framgång i EU-valet nästa år. Faktum är att samtliga riksdagspartier tycker likadant om Sveriges EU-medlemskap. Därför behövs Alternativ för Sverige, som det enda parti som driver frågan om ett svenskt EU-utträde.

– Med våra torgmöten visar vi att vi ständigt fortsätter vårt arbete för ett svenskt och självständigt Sverige. Alla kan se att Alternativ för Sverige inte viker en millimeter i våra kärnfrågor. Till skillnad från riksdagspartierna, är vi ett parti man kan lita på. Jag ser fram emot att komma till Jönköping och Örebro!

Medlemsträffar äger rum i båda städer innan torgmötena, samt i Eskilstuna fredag den 25 augusti klockan 18:00. Inbjudan till dessa har skickats ut på e-post till alla medlemmar.

För pressfrågor:

press@alternativforsverige.se

För medlemsfrågor:

medlem@alternativforsverige.se